НОВЕ МЕРЕ

Поштовани родитељи и ученици,

обавештавамо вас да је на основу препорука Кризног штаба за сузбијање заразних болести, Влада Републике Србије донела Уредбу о Допуни уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразних болести, којом се приписују нове мере о организацији рада основних и средњих школа и измена календара за школску 2020/2021.

Према наведеној Уредби, образовно-васпитни рад ће се од 30.11.2020. до 18.12.2020. организовати путем наставе на даљину, уз коришћење одговарајућих платформи.

У нашој школи настава ће се организовати путем Гугл учионице, сви ученици су дужни да се пријаве на Гугл учионицу за сваки предмет( уколико нису) и да свакодневно прате наставу по реалном, постојећем распореду. Настава ће се одвијати у поподневној смени, почиње у 13 часова, часови трају 30 минута а између сваког часа ће имати паузу од 10 минута. Ученици су дужни да пријаве своју присутност на сваком часу јер ће наставници евидентирати одсутне( сваку оправдану одсутност ће родитељи морати да оправдају, као и до сада). Сва тестирања, провере, усмена одговарања и писмени задаци ће бити реализовани путем Гугл учионице.

Моле се ученици да поштују захтеве и рокове које наставници буду постављали, прате редовно наставу, а о осталим детаљима биће обавештени од стране својих одељењских старешина и својих предметних наставника.

Прво полугодиште се завршава 18.12.2020. Зимски распуст  почиње 21.12.2020. а друго полугодиште почиње 18.01.2021.

Срдачан поздрав и добро здравље вам желимо!