Први дан у школи

Почетак нове школске године је један од најлепших и најсвечанијих дана у нашој школи. Од овог другог септембра, наша школа богатија је за 44 ђака првака, распоређених у два одељења. Наставу првацима ће реализовати учитељице Драгана Радиновић и Весна Дубравац.

Приредба поводом пријема ђака првака, коју су реализовали ученици четвртих разреда, одржана је у школском дворишту уз свечано отварање новог, савременог спортског терена намењеног за реализацију наставе физиког и здравственог васпитања, спортске секције и рекреативне спортове који је резултат заједниког пројекта Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и Општине Инђија. Том приликом су се присутнима обратили Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез и председник општине Владимир Гак који су говорили о значају улагања у развој спорта, како у школи, тако и у месту.

Након што је директор школе пожелела добродошлицу првацима, будућим ђацима су уручени пригодни поклони, донације Општине Инђија и партнерске општине Карлсхулд из баварске регије.